Bylaugets brev af 28. maj 2010 til kommunen

Frederikssund Kommune

Natur, Teknik og Miljø

Torvet 2

3600 Frederikssund

Kommentarer til Trafiksikkerhedsplan 2010


Landerslev Bylaug har følgende kommentarer til trafiksikkerhedsplanen:

Bylauget har siden 2007 flere gange rettet henvendelse til kommunen og påpeget, at det er et stort ønske hos borgere i Landerslev at få etableret en eller anden form for chikane/påmindelse ved indfaldsvejene til Landerslev. Vi oplever alt for ofte, at bilister "glemmer" at sætte farten ned til de lovbefalede 50 km til stor fare for gående og cyklister i den ellers stille landsby.

Vi har også peget på, at en løsning kunne være "lange bump", som de forefindes i Kyndby, eller "rumlestriber" og meget gerne kombineret med hastighedstavler.

Det er derfor skuffende at konstatere, at kommunens forslag til trafiksikkerhedsplan overhovedet  ikke indeholder konkrete forslag til forbedring af trafiksikkerheden i Landerslev.

Landerslevs borgere oplever til stadighed stor utryghed ved at færdes på vejene i Landerslev på grund af alt for høj fart, tung trafik og dårlige forhold for bløde trafikanter. 

Bylauget er klar over, at kommunens økonomi er stram, men bylauget forventer, at der i de kommende år i det mindste afsættes penge til forsøg med ny afstribning på vejene, supplerende tavler og opsætning af mobile fartmålere på Landerslevvej, Orebjergvej og Femhøjvej.

Med venlig hilsen

På bylaugets vegne

Michael Tange

Formand