Referat af generalforsamling 24. marts 2014, Landerslevvej 60

 Referat af generalforsamling 24. marts 2014, Landerslevvej 60

Poul Mortensen tidligere skolelærer på Sogneskolen kom og fortalte om klosterruinen Æbelholt, som ligger ved Arresø sydøst herfor. Det var vældig interessant og vi fik nogle gruopvækkende sygehistorier fra sygehuset, som var tilknyttet klosteret. Et muligt udflugtsmål.

Han er en fortæller af Guds nåde.

Vores tur med Skarven den 18. maj 2014 vil gå sydpå. Skarven var tidligere skoleskib. Det har sejlet med 33.000 skolebørn. Vi skal medbringe kikkert og madpakke. Vi spiser maden om bord. Der er plads til 20 personer.

 Efterfølgende holdt vi generalforsamling.

 Christian Simonsen blev valgt som dirigent.

  1. Jørgen aflagde årsberetningen, idet Michael var syg

Bylauget har to områder. Der er dels det sociale og dels ”sagerne”

Vi havde i 2013 fire sociale arrangementer. En rigtig vellykket tur til Eskilsø guidet af Poul Mortensen i maj måned, hvor næsten 30 personer havde en hyggelig dag.  Til skt. Hans havde vi rigtig fint sommervejr. En dejlig søndag aften, hvor vi var 90 personer samlet på Bombakken. Henning havde traditionen tro lavet en fantastisk heks. I år får vi saxofonmusik til midsommervisen. Til sommerfesten i august måned var vi 30 voksne, der havde en dejlig

aften med god mad fra Smørrebrødsbixen v/ Tina Christensen. Kjeld stod for quizzen 20 spørgsmål til professoren. Det var en succes. Den kunne også være tilbagevendende. Vores svampetur i starten af oktober var ligeledes et godt arrangement. 13 personer mødtes med Jørn Kofoed ved Skoven Kirke en dejlig sensommerdag i starten oktober. Jørn Kofoed fortalte passioneret om de svampe, vi fandt. Både de giftige og de spiselige. To børn var med, og de var også ivrige svampejægere. Henning gik hjem og fik lavet sig en dejlig svampepaté. Turen kan også anbefales som en dejlig skovtur med ”naboerne”

Jørgen gennemgik sagen med grusgraven, som efterhånden er mere røget end den er speget.

Det er blevet en rigtig syltesag i kommunen.

Trafiksagen kører videre. Bl.a. talte vi om de spejle ved udkørselen fra stikvejen på Femhøjvej og udkørselen fra Solhøjstræde, som tidligere fra der. De var en hjælp, når man

man skal ud på Femhøjvej. Der bliver kørt alt for stærkt. Der blev udtrykt ønske om at få genåbnet Hasselhøjvej. Men det er en skolevej fra Gerlev til skolen.

Martin Kudsk har særlig ”insiderviden” som han bidrager med.

Jørgen fremlagde regnskabet. Han gennemgik det minutiøst, så alle kunne være med. Der var et lille overskud. Regnskabet blev godkendt

  1.   Kjeld M Hansen og Jørgen Markvard blev genvalgt til bestyrelsen, Anne Bahn Hansen blev valgt til bestyrelsen i stedet for Bente sønderskov, som ikke ønskede at genopstille.
  2. Bente Sønderskov blev nyvalgt som suppleant og Birthe Rohde blev genvalgt som suppleant
  3. Mai-Britt Lund blev genvalgt som revisorsuppleant

Der blev fremsagt ønske om, at vi kunne lave en slags velkomsthilsen til nye Landerslevborgere. Det kan vi jo hver i sær tænke lidt over, indtil vi mødes næste gang.

 Generalforsamlingen foregik i ro og orden. Vi bød på øl, vand og snacks.

13 medlemmer deltog i generalforsamlingen